Leter du etter et billig forbrukslån?

Flere banker tilbyr forbrukslån. Bankene bryr seg ikke om hva du skal låne pengene til, så lenge du betaler tilbake i tide. Det er relativt enkelt å få et billig forbrukslån. Sjekk flere banker og sammenlikn slik at du finner et lån som passer din lommebok.

Hvordan finne et billig forbrukslån?

Når forbrukslån blir omtalt som billige er det den effektive renten du skal se på. Da er de totale utgiftene tatt med i betraktning. Dette vil si etableringsgebyr, termingebyr og selvsagt rentegebyr du skal betale tilbake. Låneeksempler er basert på en gjennomsnittskunde, og viser en gjennomsnittsrente for lånet. Hva dette kommer til å koste deg, vil variere ut fra hvordan du kommer ut på en kredittsjekk. Derfor er det viktig at du undersøker hvilken bank som lønner seg for deg, og hva et forbrukslån vil koste. Sammenlikn gjerne flere banker og finn ut hvilken bank som passer best for deg.

Rimelige usikrede lån

Flere banker tilbyr billige forbrukslån. Bank Norwegian er en av disse. Låner du for eksempel 65 000 kroner er gjennomsnittsrenten 17,80%, om du betaler ned over 5 år (lånet har et etableringsgebyr på 950,-). Totale kostnader på lånet i dette eksempelet blir 95 872 kroner. Sammenlikner du denne banken med for eksempel OPP Finans (låneeksempel på 65 000,- med samme nedbetalingstid) er den effektive renten her 18,35%. Etableringsgebyret er det samme, men har også månedsgebyr på 50,-. Totalen på dette lånet blir 97 784,-. Husk at den effektive renten, som er eksempler hos bankene, er satt ut ifra en gjennomsnittsperson. Vil du finne flere tilbud, for sammenlikning, kan det være lurt å benytte seg av en låneagent. Den effektive renten blir satt når banken har gjort en kredittsjekk av deg.

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!