Hvordan refinansiere med forbrukslån

Nordmenn er «verdensmestre» i kortbruk og vi har mye forbruksgjeld, sett på landsbasis. De aller fleste har oversikten og klarer å overholde sine økonomiske forpliktelser. Likevel ser man en økende tendens til at folk pådrar seg inkassosaker og betalingsanmerkninger. Har du mye smågjeld er refinansiering med et forbrukslån en økonomisk gevinst.

Fra dyr gjeld til sparte kostnader

Gamle smålån og eventuelt annen kredittkortgjeld kan fort bli veldig kostbart. Spesielt kredittkortgjeld man ikke klarer betale ned raskt blir dyrt. Dermed ender man opp med utgifter man faktisk kunne vært spart for. Ikke at gjelden blir borte, men den blir rimeligere. Det kan man klare ved å refinansiere med et nytt forbrukslån. Dette er nå blitt såpass vanlig, at flere banker faktisk tilbyr lån nettopp med tanke på dette. Enkelte banker tilbyr sågar økonomisk rådgivning i forbindelse med en refinansiering. Å ta opp et nytt lån vil spare deg for de dyre renteutgiftene, og samle alt i ett. Samtidig som den gjelden du blir rimeligere på grunn av lavere rente.

Forbrukslån og refinansiering

Tar du en runde rundt her hos oss finner du mange gode tilbud på refinansiering. OPP Finans tilbyr refinansiering og kan samtidig tilby deg rådgivning. Hos OPP kan du låne helt opptil kr 500 000 og det med nominell rente på 7,5% (den effektive renten oppgis når du får låneavtalen, da denne settes individuelt). Velger du en slik løsning, uansett bank, har du samme rente på alt og forholder deg til kun en bank. Selv om vi her nevner OPP Finans som et eksempel finner du flere banker som tilbyr deg gode refinansieringsordninger. Det du skal huske før du velger er å sammenligne de forskjellig bankene før du bestemmer deg.

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!