To gode forbrukslån

Er du på utkikk etter et billig forbrukslån? Da behøver du ikke lete lengre, for vi har funnet frem til to av de absolutt beste lånene på markedet. Her får du gode betingelser, som en veldig lav rente og høy lånegrense, samtidig som søkekriteriene er svært overkommelige for de aller fleste.

Bank Norwegian

Fra flyselskapet med samme navn, får vi et gunstig forbrukslån med en effektiv rente på kun 17,80%. Maksimal lånesum hos Bank Norwegian er kr 400 000, noe som er helt i toppsjiktet hva norske lån angår. Søkekriteriene er dessuten svært overkommelige, ettersom du bare behøver å være 18 år for å søke, samtidig som det holder å ha en fast inntekt som er liknet hos Skatteetaten.

Med andre ord er Bank Norwegian et soleklart førstevalg for gode forbrukslån, og med en nedbetalingstid på inntil 15 år har du god tid på deg.

GE Money Bank

Den norske storbanken GE Money Bank bør være kjent for de fleste, og siden de nylig har relansert sine forbrukslån er det god grunn til å stifte bekjentskap med dem nå. Banken kan nemlig tilby deg et lån med en effektiv rente på 16,84%, noe som er meget lav i forhold til mange andre lån på markedet. Lånegrensen er på maks kr 250 000, men det skulle være nok for de aller fleste. Aldersgrensen for å søke om lånet er 25 år.

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!