Hjelp med forbrukslån

Det kan være mange årsaker til at man er ute etter å gå til anskaffelse av et forbrukslån, og det som er så kjekt med disse lånene er at de er usikrede og dermed kan brukes til akkurat det man vil. Dette er en luksus som kommer med en pris som innebærer at forbrukslånet er dyrere enn et tradisjonelt sikret lån.

Utvalget av finansaktører som tilbyr slike lån er stort, og for den vanlige mannen i gaten kan det oppleves som vanskelig å finne frem til det rette tilbudet. Selv om det finnes en rekke nettsider som tilbyr enkle oversikter over ulike forbrukslån er bildet allikevel ikke fullt så ukomplisert som det kan synes.

Sjekk med flere

Prisene både bankene og disse sidene oppgir er veiledende og representative låneeksempler, og de trenger ikke nødvendigvis samsvare med det tilbudet du vil få. Selv om én bank ser ut til å være billigere enn alle de andre behøver ikke realiteten nødvendigvis å være slik.

For en som skal ta opp et lån blir det derfor viktig å sjekke med flere forskjellige banker samtidig og dermed ha muligheten til å slå til på det beste tilbudet man får på sine lånesøknader. Søknadene er ikke bindende, og dette er derfor en mulighet man rett og slett ikke har råd til å la være å benytte seg av.

Lånemegleren

Å fylle ut flere søknader kan være både utmattende og krevende for enkelte der ute, men for de som føler på akkurat dette finnes det håp! Lånemegleren.no er en tjeneste som fungerer som en finansagent, og det innebærer at du sender inn én søknad til dem som de gjennomgår sammen med deg. Deretter videreformidler de søknaden til flere banker som deretter vil komme med sine tilbud på din søknad. Lånemegleren vil deretter kontakte deg og fortelle hvilket tilbud som var det beste.

På denne måten får du det beste lånealternativet for mye mindre jobb enn hva du i utgangspunktet måtte gjort. I bunn og grunn kan man si at man snur opp-ned på situasjonen, og i stedet for at du må kjempe om bankene er det de som må kjempe om deg!

Hvis du ønsker å refinansiere dyr gjeld du måtte ha, kan du krysse av for dette i søknaden din som sendes til Lånemegleren. Du vil dermed få hjelp til å betale ned denne gjelden og slipper å tenke mer på det. Dette betyr at du vil få et billigere lån, og hvis du har flere forskjellige gamle gjeldsposter vil du samtidig få samlet disse under ett. Færre regninger å forholde seg til gir en bedre oversikt i økonomien.

Du har muligheten til å søke om et forbrukslån gjennom Lånemegleren på opptil 360.000 kroner, og med en nedbetalingstid på inntil 15 år. Du kan dermed enkelt tilpasse lånet til din daglige økonomiske situasjon og betale ned i det tempoet du måtte ønske deg.

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!