En søknad, flere tilbud om forbrukslån

Har du prøvd å søke forbrukslån hos flere ulike banker, men opplever at søknaden blir avslått? Eller vil du bare ha det billigste lånet som overhodet er mulig å få? I så fall finnes det en meget god tjenester der ute som du kan dra nytte av, og det kalles for en låneformidler.

Slik fungerer en låneformidler

En låneformidler tilbyr en gratis tjeneste som gjør det enkelt for deg å søke om et forbrukslån. I stedet for at du søker direkte hos en bank, så søker du her gjennom et selskap som videreformidler søknaden din til flere samarbeidende banker.

Når bankene mottar søknaden din, så er det de som må konkurrere om deg. Følgelig kan du velge og vrake imellom de tilbudene som du får tilbake. På denne måten er sjansen stor for at du får et billig forbrukslån, samtidig som det øker sjansene for innvilgelse dersom du har fått mange avslag før.

Spar tid og penger

Dette er de to grunnene til at vi alltid anbefaler å søke gjennom en låneformidler. Du vil spare mye tid på å legge inn én enkelt søknad om et forbrukslån, kontra den tiden det ville ha tatt å søkt hos hver enkelt bank.

I tillegg er sjansen stor for at du får en bra rente og et billig forbrukslån. Alle tilbudene er også uforpliktende, så hvorfor ikke prøve?

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!